Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον 1400 συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα δολοφονιών από αλλοδαπούς...


Επιμένω και θα επιμένω όσο μπορώ και όσο βλέπω όλη την αναλγησία των κρατικών λειτουργών: ΟΣΟ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
Βαρέθηκα να διαβάζω και να ακούω ειδήσεις τέτοιες ειδήσεις.....

"Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό με δολοφονία Έλληνα από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε το τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης. Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 77χρονου σε οικία στα Βούρβουρα Αρκαδίας.
Η ληστεία που είχε προηγηθεί και κατέληξε στη δολοφονία του άτυχου Έλληνα πραγματοποιήθηκε από τέσσερις Αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες». Πιο συγκεκριμένα ο 35χρονος Αλβανός (ο οποίος και συνελήφθη) μαζί με τους άλλους τρεις συνεργούς του, στις 4-9-2011 το βράδυ, στα Βούρβουρα Αρκαδίας, μπήκαν στο σπίτι που διέμενε ο 77χρονος ημεδαπός μαζί με την 79χρονη σύζυγο του και τους ακινητοποίησαν. Επιπλέον οι δράστες χτύπησαν τον 77χρονο, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του.
Σε βάρος ενός εκ των τριών ατόμων, που δεν έχουν συλληφθεί, εκκρεμούν δύο (2) εντάλματα σύλληψης για ληστεία και ληστεία με ανθρωποκτονία, καθώς και δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις.
Τι μπορεί να πει κανείς για το παράλογο αυτό της κατάστασης; Με τι λόγια θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περιγράψει αυτή την αδιανόητη πλην όμως πραγματικότητα που ζει ο Έλληνας πολίτης ο οποίος σφαγιάζεται σχεδόν καθημερινά από αλλοδαπούς χωρίς να αντιδρά ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και το ΑΜΕΑ κράτος που τον αφήνει έρμαιο στην κάθε ληστρική και δολοφονική επιδρομή.
Μόλις την περασμένη  Κυριακή ακόμη ένας 67χρονος Έλληνας δολοφονήθηκε από αλλοδαπούς στην Αυλίδα όταν αυτοί εισέβαλλαν σε οικία. Τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον 1400 συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα δολοφονιών από αλλοδαπούς, αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Και όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αντίθετα η μάστιγα του «πολυπολιτισμού» και της λαθρομετανάστευσης προπαγανδίζεται από αυτό το ίδιο το κράτος σε μια ανίερη συμμαχία - συνεργασία με τις γνωστές αριστερές δυνάμεις.
Ο Ελληνικός λαός ομοιάζει ως κοπάδι προβάτων που θυσιάζονται σε κάποια  σκοτεινή τελετή της νέας τάξης πραγμάτων και που όλοι (ΜΜΕ, κυρίαρχα κόμματα και «οργανώσεις») του επιβάλλουν τη σιωπή   σε κάθε απόπειρα αντίδρασης. Πρέπει αγόγγυστα να δεχθεί τη μοίρα του λένε, στο όνομα του «πολυπολιτισμού».
Και να μην λησμονήσουμε βέβαια το γεγονός ότι το επίσης ΑΜΕΑ υπ. ΔΔΑΔΙ σχεδιάζει την απελευθέρωση τουλάχιστον 1500 κρατουμένων από τις φυλακές, αλλά και την περίφημη  δήλωση της «δεκαετίας» του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ, (Δεκέμβριος 2010), «ότι την ώρα που οι άλλες χώρες διώχνουν τους ρομά και τους μετανάστες εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες»(!).
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr"

Βαρέθηκα! 

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

18χρονη σκότωσε ληστή με τις "ευλογίες" της αστυνομίας

Δύο ληστές ήταν έξω από το σπίτι μιας 18χρονης στην Οκλαχόμα. Αντί να πανικοβληθεί αντέδρασε άμεσα, αφού πρώτα ρώτησε την αστυνομία.
Ο διάλογος με την τηλεφωνήτρια της άμεσης δράσης (911) είναι χαρακτηριστικός:
-Είμαι ολομόναχη με το τριών μηνών μωρό μου. Μπορεί να έρθει κάποιος γρήγορα;
-Είναι οι πόρτες σου κλειδωμένες;
-Ναι. Έχω δύο όπλα στα χέρια μου, είναι εντάξη εάν τον πυροβολήσω αν παραβιάσει την πόρτα;
-Δεν μπορώ να σου πω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις για να προστατέψεις το μωρό σου.
.....
Ήταν μόλις μια βδομάδα αφότου η 18χρονη Σάρα Μακ Κίνλεϊ από την Οκλαχόμα έχασε το σύζυγό της από καρκίνο στο πνεύμονα και έμεινε μόνη να φροντίζει τον μόλις τριών μηνών γιο τους.
Ωστόσο σα να μην έφτανε όλο αυτό, τη πρωτοχρονιά έζησε το τρόμο καθώς δύο οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της για να την ληστέψουν.
Η νεαρή μητέρα κλείδωσε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και "φράκαρε" τη πόρτα με τον καναπέ του σπιτιού ενώ πήρε τηλέφωνο την άμεση δράση.
Μάλιστα έδωσε στον γιο της το μπιμπερό για να τον κάνει να σωπάσει.
Ο ένας δράστης χτυπούσε επίμονα την εξώπορτα, κρατώντας ένα μαχαίρι καλώντας την να του ανοίξει, ενώ ο άλλος χτυπούσε την πόρτα της κουζίνας.
Έτσι όταν ο ένας από τους δύο άνδρες έσπασε τη πόρτα δέχτηκε τα πυρά της 18χρονης, η οποία τον πυροβόλησε στο στήθος. Ο εισβολέας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο δεύτερος άνδρας έφυγε τρέχοντας μόλις άκουσε τον πυροβολισμό και λίγες ώρες μετά παραδόθηκε στην αστυνομία.
Η αστυνομία ανέφερε πως η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοάμυνα και δεν θα της απαγγελθούν κατηγορίες.
Σημειώνεται ότι μια βδομάδα πριν, λίγο μετά τη κηδεία του άντρα της, ένας άνδρας είχε επισκεφτεί πάλι το σπίτι της, ισχυριζόμενος ότι είναι κάποιος γείτονας που απλά ήθελε να τη γνωρίσει αλλά εκείνη δεν άνοιξε. Φαίνεται πως εκείνος ξαναγύρισε με παρέα αλλά δεν φαντάστηκε τι θα επακολουθούσε.
 Πηγή: http://news247.gr/kosmos/paraksena/18xronh_skotwse_lhsth_me_tis_eylogies_ths_astynomias.1563930.html
Αυτά.....

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ποιος θα αλλάξει τη νοοτροπία μας;

Γιατί οι ελεύθεροι πολίτες αυτής της χώρας δεν έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, τις περιουσίες τους και τις οικογένειές τους, ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι;
Γιατί οι κυβερνήσεις θέλουν τους "ελεύθερους" πολίτες της Ελλάδας φοβισμένους, ανήμπορους, αδύναμους;
Γιατί οι νόμοι είναι τόσο άδικοι;
Γιατί οι αστυνομικές δυνάμεις να αναλώνονται σε "φύλαξη" πολιτικών προσώπων;
Γιατί οι εγκληματίες που συλλαμβάνονται και καταδικάζονται και φυλακίζονται, δεν εκτύουν την ποινή τους κανονικά, παρά αποφυλακίζονται πολύ πιο γρήγορα και ξαναεγκληματούν;
Γιατί είμαστε τόσο επιρρεπείς στο χρήμα και στην κάθε μορφής διαφθορά;
Γιατί ξεπουλιόμαστε στο βωμό ακόμα και της πιο μικρής θεσούλας "εξουσίας";
Γιατί έχει τόση σημασία να το "παίζουμε" ότι κάποιοι είμαστε ξεχνώντας ότι το σεβασμό τον κερδίζουμε με τις πραγματικές μας ικανότητες και όχι με θέσεις και χρήματα;
Γιατί δε μπορούμε να αλλάξουμε;
Όλοι μας μπορούμε να αλλάξουμε αν θέλουμε...αλλά γιατί δεν αλλάζουμε;
Γιατί δεν θέλουμε να αλλάξουμε;
Γιατί δε γινόμαστε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή που περιμένουμε;
Γιατί δεν αλλάζουμε πρώτα εμείς τους εαυτούς μας κάνοντας την αυτοκριτική μας;
Γιατί να βαριόμαστε τόσο πολύ;
Γιατί να είμαστε τόσο τεμπέληδες όταν πρόκειται να κάνουμε κάτι που μας κάνει καλύτερους;
Γιατί να είμαστε τόσο εγωιστές;

Γιατί τα γράφω όλα αυτά και δεν κοιτάζω να γίνω εγώ καλύτερος;

ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

1. ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Τέτοιου είδους ασπίδες (επίπεδα προστασίας ΙΙΙ, ΙΙΙΑ) είναι απαραίτητες για όλους όσους αναγκάζονται να αντιμετωπίζουν τη νέα "φουρνιά" εγκληματιών! Το συγκεκριμένο μοντέλο ασπίδας είναι πτυσσόμενο, άρα δεν πιάνει χώρο, και σχετικά ελαφρύ!

2. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ (μεγαλύτερο βεληνεκές, καλύτερα σκοπευτικά, μεγαλύτερη δύναμη πυρός, πυρομαχικά "ανάλογα" με τον οπλισμό των αντιπάλων!

Παραδείγματος χάριν,


MAVERICK 88 MANUAL-PUMP 12 GAUGE
Ένα από τα φθηνότερα λειόκανα της αγοράς, αλλά εξαιρετικά αξιόπιστο!
Το ωφέλιμο βεληνεκές ενός τέτοιου όπλου ξεπερνά τα 70 μέτρα (με μονόβολο) ή τα 50 (με 9-00buck) αλλά εξαρτάται και από τη γόμωση του φυσιγγιού.
Τέτοιο βεληνεκές είναι πολύ μικρότερο από το βεληνεκές ενός ΑΚ47 (kalasnikov) που είναι περίπου τα 350 μέτρα, αλλά όσοι έχουν ρίξει βολές με όπλα ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να κτυπήσεις ένα στόχο μακρύτερα από τα 100 μέτρα, ειδικά υπό συνθήκες πίεσης!
Επιπλέον, η διασπορά των φυσιγγίων 9-00 ενός λειόκανου σε απόσταση 70 μέτρων είναι σημαντική και μπορεί να αντισταθμίσει την αδυναμία σκόπευσης σε μεγαλύτερες αποστάσεις.
Φυσικά, υπάρχουν άπειρες δυνατότητες αν πει κανείς να εξοπλίσει σοβαρά την ΕΛ.ΑΣ.:
KEL-TEC SUB16CA 223
Caliber: .223 Rem 5.56mm
Weight unloaded: 4.7 lbs 2.1kg
Length: 35.9 inches 912.0mm
Length folded: 24.9 inches 632.5mm
Barrel length: 16 inches 406.4mm
Twist: 1:9" 1:228.6mm
trigger pull: 5lbs. to 7lbs. 22.2N to 31.1N
Sight radius: 15.5 inches 393.7mm
Magazine capacity: 10 rounds, or M-16 compatible

Όπλο ελαφρύ, αξιόπιστο, με άριστα σκοπευτικά, θέση γεμιστήρων στο κοντάκι, ωφλειμο βεληνεκές 300 μέτρα, και, κυρίως, χαμηλή τιμή!

3. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ....
Τι να πει κανείς για αυτό το θέμα...
Δεν είμαι και ο καταλληλότερος να το αναλύσω, δεν γνωρίζω το αντικείμενο.
Όποιος νομίζει ότι το κατέχει, ευπρόσδεκτος!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ;

Γενικά δεν πιστεύω στα προκαθορισμένα σχέδια, ούτε στη ύπαρξη σκοτεινών δυνάμεων. Ούτε θεωρώ αυτά που συμβαίνουν μέρος ενός καλά σχεδιασμένου πλάνου εξόντωσης των πολιτών. Βλέπω όμως ότι η συμπεριφορά των κυβερνώντων είναι τόσο ανεύθυνη που δεν χρειάζεται συνωμοσία ή σχέδιο εξόντωσης. Αρκεί η ανικανότητά τους και η αδιαφορία τους. Παρατηρώ χρόνο με το χρόνο ότι ενώ οι εγκληματίες πολλαπλασιάζονται και εξοπλίζονται με όλο και πιο βαρύ οπλισμό, το επίσημο κράτος παροπλίζει ποικιλοτρόπως τις ήδη παροπλισμένες ένοπλες δυνάμεις. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι ελληνική αποκλειστικότητα. Ακόμα και σε χώρες με σύγχρονη παράδοση στα όπλα όπως οι ΗΠΑ, η Τσεχία ή η Ελβετία, σε άλλο βαθμό στη καθεμία, παρατηρώ τάσεις αφοπλισμού του σύννομου πληθυσμού. Και ενώ πολλοί αρμόδιοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτή την ανισορροπία δυνάμεων μεταξύ εγκλήματος και νόμου, τα επίσημα κράτη κωφεύουν... Δεν είναι συνωμοσία που οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν να αντιμετωπίσουν αυτόματα όπλα τύπου ΜΚ47 με σφαίρες που τρυπούν τα συνηθισμένα αλεξίσφαιρα (που οι πιο πολλοί από αυτούς τα αγοράζουν μόνοι τους). Ούτε είναι συνωμοσία που η νομοθεσία είναι το ίδιο αυστηρή ή και αυστηρότερη για τον αστυνομικό που αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το "υπηρεσιακό" του πιστόλι των 9mm από ότι είναι για τον εγκληματία που πλέον χρησιμοποιεί βαρύ οπλισμο. Δεν είναι όμως ούτε ανικανότητα ή απερισκεψία των κυβερνώντων. Είναι βαθύ κόμπλεξ. Και να που οφείλεται:
"Από πλευράς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας εξακολουθεί να αμφισβητείται από τις κοινωνικές εκείνες ομάδες, οι οποίες εκ προοιμίου είναι αντίθετες με το ισχύον οικονομικο-κοινωνικο-πολιτικό σύστημα (περιθωριακοί, αναρχοαυτόνομοι, επαναστατικοί αριστεριστές κ.α.), όπως επίσης αμφισβητείται και από μέλη ομάδων, κοινωνικά αποκλεισμένων, ή ομάδων χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και κατώτερων κοινωνικών και οικονομικών τάξεων. Με δεδομένη την προκατάληψη μεγάλου μέρους της κοινωνίας σε βάρος της Αστυνομίας για το ρόλο της ως κατασταλτικού μηχανισμού σε ανώμαλες ιστορικές περιόδους (εμφύλιος, δικτατορία, Πολυτεχνείο κ.λ.π) του παρελθόντος, σε όποιες και όσες περιπτώσεις η πολιτική εξουσία χρησιμοποίησε την Αστυνομική καταστολή σε πρακτικές αντίθετες στο κοινό αίσθημα ή αμφίβολης ή ανύπαρκτης νομιμότητας, η Αστυνομία απετέλεσε το «αλεξικέραυνο» της εκρηκτικής αντίδρασης της κοινής γνώμης, έναντι της πολιτείας.... Τα αθρόα κρούσματα αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς και διαφθοράς Αστυνομικών, σε όλες σχεδόν τις βαθμίδες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η χρήση περιττής ή αδικαιολόγητης βίας και αντιδεοντολογικών μεθόδων, ο επιδεικνυόμενος «υπερβολικός ζήλος» σε υποθέσεις απλές ή «ρουτίνας» και η αδικαιολόγητη ή κακή χρήση των όπλων των Αστυνομικών σε ορισμένες περιπτώσεις, συνετέλεσαν στην επίταση της αρνητικής στάσης της κοινής γνώμης σε βάρος της Αστυνομίας.
Τα ανωτέρω περιστατικά, αν και μεμονωμένα, και παρά τον αυστηρό κολασμό των υπευθύνων, ήταν ικανά να αμαυρώσουν την όλη εικόνα της Αστυνομίας και να επισκιάσουν το επιτελούμενο γόνιμο και δημιουργικό έργο στον κοινωνικό τομέα και τις επιτυχίες της στον αγώνα της κατά του εγκλήματος (λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών, εξαρθρώσεις σπειρών κακοποιών κ.λ.π), και να ευαισθητοποιήσουν δυσμενώς την κοινή γνώμη σε βάρος της Αστυνομίας. Έτσι, η Αστυνομία έγινε δέκτης μιας γενικευμένης, υπέρμετρα διογκωμένης και διαστρεβλωτικής ενίοτε της αλήθειας κριτικής από τα ΜΜΕ συνήθως για λόγους εμπορευσιμότητας, τόσο για τη δράση, όσο και για τη μη δράση.... Το ανησυχητικότερο όλων όμως είναι η συμπεριφορά της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ προς την Ελληνική Αστυνομία, κρινομένη ως μη αρμόζουσα και άδικη σε σχέση με τη σημαντική αποστολή που της έχει αναθέσει. Προεξάρχουν, κομματικός-πολιτικός εναγκαλισμός, αναξιοκρατία, μισθοί και συντάξεις πείνας, μισθολογικές αδικίες, συνδικαλιστικές διώξεις και διώξεις «σκοπιμότητας» προσωπικού, αναβλητικότητα αναμόρφωσης του αναχρονιστικού και θανατηφόρου για πολλούς Αστυνομικούς νομικού πλαισίου όσον αφορά την χρήση των όπλων, από ένα πλήθος άλλων χρονιζόντων ανικανοποίητων αιτημάτων, ... , που προδίδουν μια εικόνα αξιοπρεπούς διαβίωσης, υποβιβασμού της προσωπικότητας και υπαλληλικής καταστάσεως των Αστυνομικών και εγκατάλειψης από την πολιτεία...." (Απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Προβληματισμοί» της Ελληνικής Εταιρείας Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΕΣΜΕ) και στο διαδικτυακό χώρο www.elesme.gr. Συγγραφέας: Υποστρατήγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Παναγιώτης ΛΑΓΓΑΡΗΣ
Το παραπάνω άρθρο νομίζω ότι καλύπτει, τουλάχιστο όσο αφορά στις προσωπικές μου απορίες.