Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Όσο η οπλοφορία παραμένει παράνομη, θα οπλοφορούν οι παράνομοι!

Από το NEWSBEAST:

«Αλωνίζουν» οι ένοπλοι

Άλλη μία ημέρα τρόμου, στο έλεος ενόπλων ληστών έζησε η Αθήνα. Μέσα σε 12 ώρες, 10 καταστηματάρχες και ένας οδηγός φορτηγού ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές.

Χτες το βράδυ ένας άνδρας ένοπλος μπήκε σε κατάστημα τροφίμων στην οδό Θρασυβούλου στον Πειραιά και απείλησε με το όπλο γυναίκα υπάλληλο η οποία αναγκάστηκε να του δώσει 1500 ευρώ. Έφυγε τρέχοντας και αναζητείται.

Στην οδό Καλλιδρομίου τέσσερις άνδρες μπήκαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και απείλησαν τον ιδιοκτήτη. Τον ανάγκασαν να τους δώσει τις εισπράξεις του μαγαζιού και εξαφανίστηκαν.

Λίγο μετά τις 11 στην οδό Ιακωβάτων και Αγίας Παρασκευής τρία άτομα μπήκαν σε παντοπωλείο και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, απειλώντας τον με μαχαίρι. Άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο και αρκετά πακέτα τσιγάρα και εξαφανίστηκαν.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι μπήκαν σε ψιλικατζίδικο στην οδό Αγίου Μελετίου ξυλοκόπησαν άγρια τον ιδιοκτήτη και του πήραν τις εισπράξεις.

Μαχαίρι σε οδηγό φορτηγού έβγαλαν γύρω στη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Σκοπέλου και Κυψέλης, δύο άτομα και του πήραν χρήματα που είχε πάνω του.

Τέλος, σήμερα, λίγο πριν το μεσημέρι, δύο αλλοδαποί μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Αργολίδας και απείλησαν τον ιδιοκτήτη με μαχαίρι. Τον ανάγκασαν να τους δώσει κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν.
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/265933/resital-listeion-stin-athina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου