Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

18χρονη σκότωσε ληστή με τις "ευλογίες" της αστυνομίας

Δύο ληστές ήταν έξω από το σπίτι μιας 18χρονης στην Οκλαχόμα. Αντί να πανικοβληθεί αντέδρασε άμεσα, αφού πρώτα ρώτησε την αστυνομία.
Ο διάλογος με την τηλεφωνήτρια της άμεσης δράσης (911) είναι χαρακτηριστικός:
-Είμαι ολομόναχη με το τριών μηνών μωρό μου. Μπορεί να έρθει κάποιος γρήγορα;
-Είναι οι πόρτες σου κλειδωμένες;
-Ναι. Έχω δύο όπλα στα χέρια μου, είναι εντάξη εάν τον πυροβολήσω αν παραβιάσει την πόρτα;
-Δεν μπορώ να σου πω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις για να προστατέψεις το μωρό σου.
.....
Ήταν μόλις μια βδομάδα αφότου η 18χρονη Σάρα Μακ Κίνλεϊ από την Οκλαχόμα έχασε το σύζυγό της από καρκίνο στο πνεύμονα και έμεινε μόνη να φροντίζει τον μόλις τριών μηνών γιο τους.
Ωστόσο σα να μην έφτανε όλο αυτό, τη πρωτοχρονιά έζησε το τρόμο καθώς δύο οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της για να την ληστέψουν.
Η νεαρή μητέρα κλείδωσε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και "φράκαρε" τη πόρτα με τον καναπέ του σπιτιού ενώ πήρε τηλέφωνο την άμεση δράση.
Μάλιστα έδωσε στον γιο της το μπιμπερό για να τον κάνει να σωπάσει.
Ο ένας δράστης χτυπούσε επίμονα την εξώπορτα, κρατώντας ένα μαχαίρι καλώντας την να του ανοίξει, ενώ ο άλλος χτυπούσε την πόρτα της κουζίνας.
Έτσι όταν ο ένας από τους δύο άνδρες έσπασε τη πόρτα δέχτηκε τα πυρά της 18χρονης, η οποία τον πυροβόλησε στο στήθος. Ο εισβολέας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο δεύτερος άνδρας έφυγε τρέχοντας μόλις άκουσε τον πυροβολισμό και λίγες ώρες μετά παραδόθηκε στην αστυνομία.
Η αστυνομία ανέφερε πως η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοάμυνα και δεν θα της απαγγελθούν κατηγορίες.
Σημειώνεται ότι μια βδομάδα πριν, λίγο μετά τη κηδεία του άντρα της, ένας άνδρας είχε επισκεφτεί πάλι το σπίτι της, ισχυριζόμενος ότι είναι κάποιος γείτονας που απλά ήθελε να τη γνωρίσει αλλά εκείνη δεν άνοιξε. Φαίνεται πως εκείνος ξαναγύρισε με παρέα αλλά δεν φαντάστηκε τι θα επακολουθούσε.
 Πηγή: http://news247.gr/kosmos/paraksena/18xronh_skotwse_lhsth_me_tis_eylogies_ths_astynomias.1563930.html
Αυτά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου